Monday, December 6, 2010

Internship, vullnetare pozicionet e ftesës në rritje të shpejtë tona, organizata fast-paced jo-fitimprurëse, IRFF Moldavisë.

Hosting qindra e praktikantëve dhe vullnetarët e çdo vit ne jemi duke kërkuar për njerëzit që janë punëtorë të pavarur me aftësi të mira komunikuese me shkrim dhe me gojë.kanal vullnetar jonë video: http://www.youtube.com/irffmd
udhëzimet Zbatim: Email Curriculum Vitae të irff@pisem.net dhe irffmd@gmail.com
Edhe mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë për më shumë informacion rreth programit 24 / 7 - në irffmd Skype ose në tel.37369006351 ose fax.37322738330 irffmd@gmail.com-mail, web portal: www.gppd.net