Monday, July 4, 2011

Socialt arbete och reseprogram, tillsammans med oss ​​och volontär eller praktikant med IRFFMD i Chisinau, Moldavien, Östeuropa, nära till Ryssland för individ eller grupp!

IRFFMD och dess projekt International Volunteer Academy är inriktat på att förbättra livet för de människor (glada människor, glada världen) genom att genomföra utbildning, investeringar, välgörenhets-och utvecklingsprogram, att skapa olika projekt samhällstjänst, som ger hälso-och sjukvård till dem som behöver det.

IRFFMD bygger på insatser av volontärer och praktikanter för att göra sina program för att arbeta för goda och därför är vi mycket flexibla och enkla att arbeta med. Med 10 år + erfarenhet vi söker personer med stark skriftlig och muntlig kommunikation med intresse för internationella relationer, socialt företagande utveckling, fredsbyggande, fundraising, frivilligorganisationer eller enkla att ha roligt och resor. Grupper av alla storlekar är också välkomna att komma. Vi kan acceptera dem som talar engelska, rumänska, ryska, italienska, spanska, koreanska, ungerska, polska, slovenska och tyska även andra är välkomna också.

Volontärarbete eller praktikant är oavlönat arbete, men du kommer att få mycket värdefull kunskap och erfarenhet för ditt liv. Vi erbjuder utbildning på vårt kontor att se till att du kommer att vara beredd och redo att hantera alla projekt eller uppdrag som vi ger dig. Dessutom är du fri att stanna någon längre tid, från 1 vecka (mest populära) till 12 månader och mer. IRFFMD kan ordna boende boende och förse dig med olika kulturella utflykter och upplevelser. Även efter förfrågan vi kunde organisera affärer, studier, vetenskap, forskning, studentutbyte, ungdomsutbyte, skola utbyte, medicinska, religiösa, järnek platser, historia, vin, mat, naturlig frukt och grönsaker, landsbygd program osv och turnéer.
Vi har dock be om en donation på 100 euro för att täcka de administrativa kostnaderna för att arrangera din placering här.

Vi har för närvarande praktik möjligheter som finns i:
• Media
• Fundraising
• Undervisning
• NGO
• Public Relations
• Sociala företag
• webbutveckling, IT etc.
Vi har också volontär möjligheter finns på:
• Språkskolor
• Barnhem
• Äldste hus
• Lokala ministerier
• Och mycket mer, bara att kontakta oss!

Vår praktik och positioner volontär är underbara möjligheter att resa och utforska Östeuropa samtidigt som du får praktisk kunskap i en arbetsmiljö. Du kommer att kunna lära sig om logistiken för en icke-statlig organisation, uppleva livet i en snabbt växande fd Sovjetunionen landet, och även ta weekendresor i Moldavien eller i grannländerna genom några timmars bilresa ex. på Black Sea Side, Kiev, Bukarest, Odessa, Tiraspol, Krim etc.

Hitta oss: IRFFMD på Facebook, Youtube, Twitter etc webbsidor och se vad vi handlar om! För att ansöka, skicka din CV och ansökan till irffmd@gmail.com.

PS. Inletts den 11 juni 2001, är den internationella Volontär Academy en gren av en otroligt snabbt växande internationell IRFFMD rörelse, som började i Moldavien och hyser nu över hela världen. Vänligen hjälpa denna grupp att växa genom att sprida ordet!
Så varför inte "betala det framåt" och berätta 3 (eller fler) personer hur underbart volunteeracademy.blogspot.com är! Du berättar för dina vänner, din familj, dina grannar, dina medarbetare ... och de säger deras, och så vidare ... ja, ni förstår tanken!
Och är du välkommen att titta igenom våra videor, följ oss på Twitter, eller ens "liknande" oss på Facebook:
http://www.facebook.com/volunteercheaptravel
• Youtube (video kanal): http://www.youtube.com/irffmd
• Twitter: http://twitter.com/irffmd
• Eller hitta internationella partner för att företag, myndigheter, media, ideella, resor etc. organisationer,
inlägg Sponsring, investeringar, bidrag, anbud på globala partnerskap Portal: http://gppd.net