Monday, July 4, 2011

Sosiale, arbeider og reiser, program, bli med oss ​​og, intern eller frivillig, i Øst, Europa, nær, Russland, for individuelle eller gruppe!

IRFFMD og dets prosjekt International Volunteer Academy er dedikert til å forbedre livene til menneskene (glade mennesker-happy verden) ved å implementere pedagogiske, investeringer, veldedighet og utviklingsprogrammer, og skaper ulike samfunnstjeneste prosjekter, som gir helsetjenester til de som trenger det.
IRFFMD avhengig av innsatsen til frivillige og praktikanter til å gjøre sine programmer til å arbeide for gode og derfor er vi veldig fleksible og enkle å arbeide med. Å ha 10 års + erfaring vi leter etter folk med sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner med interesse for internasjonale relasjoner, sosial bedriftens utvikling, fredsbygging, pengeinnsamling, frivillige organisasjoner eller enkle å ha det gøy og reise. Grupper av alle størrelser er også velkommen til å komme. Vi er i stand til å akseptere dem som snakker engelsk, rumensk, russisk, italiensk, spansk, koreansk, ungarsk, polsk, slovensk og tysk også andre er velkommen også.
Frivillig eller interning er ulønnet arbeid, men du vil få mye verdifull kunnskap og erfaring for livet ditt. Vi tilbyr opplæring på vårt kontor for å sørge for at du vil være forberedt og klar til å håndtere ethvert prosjekt eller oppdrag som vi gi deg. I tillegg er du fri til å bo for en lengre periode, fra 1 uke (mest populære) til 12 måneder og mer. IRFFMD er i stand til å arrangere bolig innkvartering og gi deg ulike kulturelle utflukter og opplevelser. Også på forespørsel kunne vi organisere virksomheten, studere, vitenskapelig, forskning, studentutveksling, ungdomsutveksling, skole utveksling, medisinsk, religiøst, kristtorn steder, historie, vin, mat, naturlig frukt og grønnsaker, landlige etc. programmer og turer. Vi vil imidlertid be om en tid donasjon på 100 euro for å dekke administrasjonskostnader av å arrangere din plassering her.
Vi har for tiden internship muligheter i: • Media • Pengeinnsamling • Undervisning • frivillige organisasjoner • Public Relations • Sosial enterprise • Web-utvikling, IT osv. Vi har også frivillige muligheter tilgjengelig på: • Språk skoler • Barnehjem • eldste hus • Lokale departementene • Og mer, bare ta kontakt!
Våre praksisplasser og frivillige posisjoner er fantastiske muligheter til å reise og utforske Øst-Europa, mens få praktisk kunnskap i et arbeidsmiljø. Du vil kunne lære om logistikken for en NGO, oppleve livet i et raskt voksende tidligere USSR land, og selv ta helgeturer i Moldova eller i naboland av få timers kjøretur ex. ved Svartehavet side, Kiev, Bucuresti, Odessa, Tiraspol, Crimea etc.
Finn oss: IRFFMD på Facebook, Youtube, Twitter etc. nettsider og se hva vi handler om! For å søke, send din CV og be om å irffmd@gmail.com.
PS. Påbegynt 11. juni 2001, er den internasjonale Volunteer Academy en filial av et utrolig raskt voksende internasjonale IRFFMD bevegelsen, som begynte i Moldova og kan nå skryte over hele verden. Vennligst hjelp denne gruppen vokse ved å spre ordet! Så, hvorfor ikke "betale den frem" og fortelle 3 (eller flere) personer hvor fantastisk volunteeracademy.blogspot.com er! Du forteller dine venner, din familie, dine naboer, dine medarbeidere ... og de forteller deres, og så videre ... vel, du skjønner poenget! Og kan du gjerne se gjennom videoene våre, følg oss på Twitter, eller til og med 'som' oss på Facebook: http://www.facebook.com/volunteercheaptravel • Youtube (video kanal): http://www.youtube.com/irffmd • Twitter: http://twitter.com/irffmd • Eller finne internasjonale partnere til næringsliv, myndigheter, media, nonprofit, reise etc. organisasjoner, Innlegg Sponsing, investeringer, tilskudd, anbud på Global Partnerships Portal: http://gppd.net