Monday, October 24, 2011

IVA, matkustaa, opiskella ja kokea maailman Työharjoittelu tai vapaaehtois-Israelissa, Moldova, Marokko, Uganda, Ghana, Pakistan harjoittelu


Kansainvälinen vapaaehtoisena Academy www.volunteeracademy.blogspot.com  on omistettu parantaa ihmisten elämää (onnelliset ihmiset-onnellinen maailma) toteuttamalla koulutus-, investointi, hyväntekeväisyys-ja kehittämisohjelmia, luoda yhteisön eri palvelu-ja kehittämishankkeita, jotka tarjoavat terveydenhuollon palveluita sitä tarvitseville.
  Tällä hetkellä etsimme nuoria ja kumppaneita maailmanlaajuisesti.
Vapaaehtoinen Academy perustuu ponnistelujen harjoittelijat ja vapaaehtoiset tekemään ohjelmistaan ​​työtä hyvän ja siksi olemme erittäin joustava ja helppo työskennellä. 
Ottaa 14 vuotta + kokemus etsimme ihmisiä, joilla on vahvat kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ovat kiinnostuneita kansainvälisten suhteiden, sosiaalisen yritystoiminnan kehittäminen, rauhan rakentamiseen, varainhankinta, kansalaisjärjestöt tai yksinkertaisesti pitää hauskaa ja matkustaa.
Ryhmät kaikenkokoisten ovat myös tervetulleita.
Interning tai vapaaehtoistyö on palkatonta työtä, mutta voit saada paljon arvokasta tietoa ja kokemusta oman elämän. 
Vapaaehtoinen Akatemia pystyy järjestämään asumisen majoitus-ja tarjota sinulle erilaisia ​​kulttuuri-retkiä ja kokemuksia. Myös pyynnöstä voisimme järjestää liike-, opinto, tieteen, tutkimuksen, opiskelijavaihto, nuorisovaihto, koulut vaihto, lääketieteelliset, uskonnollisista, vierailevat Holly paikkoja, historiaa, viiniä, ruokaa, luonnon hedelmiä ja vihanneksia, maaseudun, ekologinen tms. ohjelmia ja retkiä .
Emme kuitenkaan pyydä kerran lahjoitus 40 euroa + pvm palkkiot (paikalliset maksut vaihtelevat maittain ja ohjelmittain, mutta ovat halvimmat maailmassa) kattamaan hallinnon kustannuksia järjestelemällä sijoittelun.
MAAT ja mainospaikkojen
1. 
Moldova itsehoitoon Työharjoittelu ja vapaaehtoinen harjoittelu. Matkustaa, opiskella ja kokemus Eurooppaan Työharjoittelu tai vapaaehtoisohjelma Moldovassa, lähellä Venäjän soveltaa tänään!
40 euroa maksu. 
Meidän harjoittelupaikkoja ja vapaaehtoinen kannat ovat ihania mahdollisuuksia matkustaa ja tutkia maailmaa.
2. 
Vapaaehtoisena Moldova, All inclusive
Etsitkö kannattava projekti? 
Haluatko auttaa vähäosaisille lapsille?
Voit vapaaehtoistyöhön orpokotiin pääkaupungissa Chisinaussa, joka tarjoaa lapsille rakkautta, huomiota ja tietäen, että joku välittää heistä. 
Hanke kestää ympäri vuoden, mutta vapaaehtoiset tarvitsee erityisesti syksystä-kevääseen. 2 ateriaa päivässä ja asuntoon ja Osallistumismaksu: -2 viikkoa = 500 euroa, 1 kuukausi = 950 euroa
3. 
Vapaaehtoisena Israel, All inclusive
Kokemus hosting vapaaehtoisille 3 vuotta. 
Palkkiot: 60 dollaria / päivä, $ 420/week, 1500 dollaria / kk, 15.000 dollari / vuosi.
Lisäksi meillä on harjoitteluja osa koulutus-, nuoriso vaarassa, ympäristö ja niin edelleen.
On olemassa opas, joka johtaa vapaaehtoisten tekevät matkoja vapaaehtoisille ympäri Israelia, vierailuja ja urheilutoimintaa.
4. 
Vapaaehtoisena Marokko, All inclusive
5 vuoden kokemus hosting vapaaehtoisia. 
Palkkiot: / day15EURO, / week80EURO, / kuukausi 230euro, / year2860 EURO. Vapaaehtoistyötä ja työpaikkoja Lastenhoito & Nursery School Program Marrakech kaupungissa.
5. 
Vapaaehtoisena Pakistanissa
Hosting kansainvälinen vapaaehtoisiin, sillä viimeiset neljä vuotta ja palvella heitä nuorten johti toimintaan ja yhdessä kansallisen vapaaehtoisia.Organisaatiomme ei veloita mitään osallistumismaksua vapaaehtoisilta. 
On maastokäyntien yhteisön kehityshankkeiden, harjoittaa vapaaehtoisten sosiaalista toimintaa hankkeisiin ja tapaamisia yhteisön, nuorisoryhmät, suuntaviivat, osallistuminen vapaaehtoista koulutusta ja workshop, sitoumukset humanitaarisissa arvioinnit ja osallistuva maaseudun arviointeja. Harjoittelu on myös saatavilla.

6. 
Vapaaehtoisena Ugandassa, All inclusive
14 vuotta kokenut organisaatio. 
Palkkiot: 10 $ / päivä, 50 € / viikko, 240 $ / kk, 1800 $ / vuosi.
Vapaaehtoistyö kuuluu: Opeta Englanti, Mats, istuttaa puita, kahvi maatilat, rakennus luokkahuoneissa, maali seinät, tehdä kouluhakalusto, työtä terveyskeskukseen jne.
Voidakseen soveltaa, lähetä ansioluettelosi, maa ja asema pyyntö pacea21@gmail.com ja irff@pisem.net.
 IVA-matkustaa, opiskella ja kokea maailma on hauskin tavalla Työharjoittelu tai vapaaehtoisohjelma kansainvälisen vapaaehtoistyön Academy www.volunteeracademy.blogspot.com on omistettu parantaa ihmisten elämää (onnelliset ihmiset-onnellinen maailma).
Alkanut vuonna 1998 International vapaaehtoinen Akatemia on haara uskomattoman nopeasti kasvava kansainvälinen liike, joka alkoi Moldovassa ja nyt sijaitsee ympäri maailmaa. Auttakaa tämä ryhmä kasvaa levittää sanaa!Joten, miksi ei "Pay It Forward" ja kerro 3 (tai enemmän) ihmiset miten ihana volunteeracademy.blogspot.com on! Voit kertoa ystävillesi, perheellesi, naapurit, työtovereillesi ... ja he kertovat omaansa ja niin edelleen ... No, saat ajatus!
Ja voit vapaasti käydä läpi meidän videot, seuraa meitä viserrys, tai jopa "like" meitä Facebookissa: http://www.facebook.com/volunteercheaptravel
• Youtube (elokuvakanava): http://www.youtube.com/irffmd
• Twitter: http://twitter.com/irffmd