Monday, October 24, 2011

IVA, rejse, studere og opleve verden, som praktikplads eller program for frivillige i Israel, Moldova, Marokko, Uganda, Ghana, Pakistan placeringer


International Volunteer Academy www.volunteeracademy.blogspot.com  er dedikeret til at forbedre livet for de mennesker (lykkeligt folk-glade verden) ved at implementere uddannelse, investering, velgørenhed og udviklingsprogrammer, der skaber forskellige samfundstjeneste og udviklingsprojekter, der giver sundhedsydelser til dem, der har brug for det.
  I øjeblikket er vi på udkig efter unge og partnere over hele verden.
Volunteer Academy er afhængig af indsatsen fra praktikanter og frivillige til at gøre sine programmer til at arbejde for gode, og derfor er vi meget fleksible og nemme at arbejde med. 
At have 14 år + erfaring er vi på udkig efter folk med stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner med interesse for internationale forbindelser, social virksomhedsudvikling, fredsskabelse, fundraising, ngo'er eller simple at have det sjovt og rejser.
Grupper af enhver størrelse er også velkomne.
Interneringen eller frivilligt arbejde er ulønnet arbejde, men du vil få en masse værdifuld viden og erfaring for dit liv. 
Frivillige Academy er i stand til at arrangere bolig husly og give dig forskellige kulturelle udflugter og oplevelser. Også efter ønske vi kunne arrangere forretning, studie, videnskab, forskning, udveksling af studerende, udveksling af unge, skoler udveksling, medicinske, religiøse, besøger kristtorn steder, historie, vin, mad, naturlig frugt og grøntsager, landdistrikterne, økologisk osv. programmer og ture .
Vi har dog bede om en én gang donation på 40 kroner + lokale gebyrer (lokale gebyrer varierer fra land til land og fra program til program, men er de billigste i verden) til dækning af administrationsomkostninger at arrangere din placering.
LANDE og placeringer:
1. 
Moldova Self Care Praktik og Frivillige placeringer. Rejse, studere og opleve Europa ved praktikplads eller program for frivillige i Moldova, tæt på Rusland, gælder i dag!
40 euro gebyr. 
Vores praktikophold og frivillige stillinger er vidunderlige muligheder for at rejse og udforske verden.
2. 
Frivillige i Moldova, All inclusive
Er du på udkig efter en interessant projekt? 
Har du lyst til at hjælpe udsatte børn?
Du kan arbejde som frivillig på et børnehjem i hovedstaden Chisinau, der giver børn med kærlighed, opmærksomhed og den viden, at nogen bekymrer sig om dem. 
Projektet løber hele året rundt, men de frivillige er særligt behov fra efteråret-foråret. 2 måltider om dagen og bolig til rådighed, og deltagergebyr er: -2 uger = 500 EUR, 1 måned = 950 EUR
3. 
Frivillige i Israel, All inclusive
Erfaring med hosting frivillige 3 år. 
Gebyrer: $ 60 / dag, $ 420/week, $ 1500 / måned, $ 15,000 / år.
Derudover har vi praktikophold i aspekter af uddannelse, ungdom i fare, miljø og så videre.
Der er en guide, der vil føre de frivillige, gøre ture til de frivillige omkring Israel, besøg og sportsaktiviteter.
4. 
Frivillige i Marokko, All inclusive
5 års erfaring med hosting frivillige. 
Gebyrer: / day15EURO, / week80EURO, / måned 230 €, / year2860 EURO. Frivillige muligheder og job Child Care & Nursery School Program i Marrakech By.
5. 
Frivillige i Pakistan
Hosting internationale frivillige siden sidste fire år og tjene dem i ungdommen førte aktiviteter og i samarbejde med nationale frivillige. 
Vores organisation ikke opkræve deltagergebyr fra frivillige. Der er besøg i marken for udviklingsprojekter i lokalsamfundet, at engagere frivillige i social handling projekter og møder med lokalsamfundet, ungdomsgrupper, orienteringer, deltagelse i volontøruddannelse og workshop, engagementer i humanitære vurderinger og participatorisk landdistrikterne vurderinger. Praktik er også tilgængelige.

6. 
Frivillige i Uganda, All inclusive
14 år oplevet organisation. 
Gebyrer: 10 $ / dag, 50 $ / uge, 240 $ / måned, 1800 $ / år.
Frivilligt arbejde kan nævnes: Lær engelsk, Mats, plante træer, kaffe gårde, bygge klasseværelser, male vægge, lave skolemøbler, arbejde i lokalsamfundet sundhedscentret mv
For at anvende, så send dit cv, land og position anmodning til pacea21@gmail.com og irff@pisem.net.
 IVA-rejse, studere og opleve verden på den sjoveste måde ved praktikplads eller Frivillige programmet på International Volunteer Academy www.volunteeracademy.blogspot.com er dedikeret til at forbedre livet for de mennesker (lykkeligt folk-glade verden).
Begyndt i 1998 Den Internationale Volunteer Academy er en gren af ​​en utrolig hurtigt voksende international bevægelse, som begyndte i Moldova og kan nu prale over hele verden. 
Please help denne gruppe vokse ved at sprede ordet! Så hvorfor ikke "Pay It Forward" og fortælle 3 (eller flere) mennesker, hvor vidunderligt volunteeracademy.blogspot.com er! Du fortæller dine venner, din familie, dine naboer, dine kolleger ... og de fortæller deres, og så videre ... godt, du får den ide!
Og du velkommen til at se gennem vores videoer, følg os på Twitter, eller ligefrem 'ligesom' os på Facebook: http://www.facebook.com/volunteercheaptravel
• Youtube (video kanal): http://www.youtube.com/irffmd
• Twitter: http://twitter.com/irffmd