Tuesday, October 25, 2011

IVA, utazás, tanulás és tapasztalat a világ Szakmai vagy önkéntes Izraelben, Moldova, Marokkó, Uganda, Ghána, Pakisztán és Indonézia


Nemzetközi Önkéntes Akadémia www.volunteeracademy.blogspot.com  elkötelezett javítása személyek életét (boldog emberek boldog világban) a végrehajtási oktatási, befektetés, jótékonysági és fejlesztési programokban, ami a különböző közösségi szolgáltatások és a fejlesztési projektek, amely az egészségügyi szolgáltatások azok, akiknek szükségük van rá.
  Jelenleg keresünk ifjúsági és partnerek számára világszerte.
Önkéntes Akadémia alapozza erőfeszítéseit gyakornokok és önkéntesek, hogy a programok a munka jó, és ezért nagyon rugalmas és könnyű vele dolgozni.Miután 14 éves + tapasztalattal keresünk embereket erős írásbeli és szóbeli kommunikációs készségek iránt érdeklődő nemzetközi kapcsolatok, szociális vállalkozás fejlődés, a béke építése, adománygyűjtés, civil szervezetek, vagy egyszerűen szórakozás és utazás.
Csoportok bármilyen méretű is szívesen látjuk.
Interning vagy az önkéntesség nem fizetett munka, de akkor kapnak egy csomó értékes ismereteket és tapasztalatokat az életed. Önkéntes Akadémia képes, hogy gondoskodjon ház szállást és az Ön számára különböző kulturális kirándulások és élmények. Szintén kérésre tudnánk szervezni az üzleti, tanulmányi, tudományos, kutatási, diákcsere, ifjúsági csere, iskolák csere, egészségügyi, vallási, látogatás magyal helyen, a történelem, a bor, élelmiszer, természetes zöldségek és gyümölcsök, falusi, ökológiai stb programok és túrák .
Mi azonban, kérjen egy egyszeri adományt a 40 euró + helyi illetékek (helyi díjak eltérnek országonként és programonként, de a legolcsóbb a világon), hogy fedezze az adminisztrációs költségek rendezése a elhelyezést.
ORSZÁGOK és a helyek:
1. Moldova önálló ellátást Szakmai gyakorlat és önkéntes helyek. Utazás, tanulás és tapasztalat Európa Gyakornoki vagy önkéntes program Moldovában, közel Oroszország, alkalmazzák még ma!
40 Euro díj. A szakmai és az önkéntes pozíció csodálatos lehetőséget utazási és felfedezni a világot.
2. Önkéntes Moldovában, All inclusive
Keres érdemes projektet? Szeretne segíteni a hátrányos helyzetű gyerekek?
Akkor önkéntes egy árvaházban a fővárosban Chisinau, amely gyermekek szeretetre, figyelemre és a tudat, hogy valaki törődik velük. A projekt fut, egész évben, de az önkéntesek különösen szükségük van a Őszi-tavaszi. 2 étkezést és szállást biztosítanak, és a részvételi díj: -2 hét = 500 HUF, 1 hónap = 950 EUR
3. Önkéntes Izraelben, All inclusive
Tapasztalat hosting önkéntesek 3 év. Díjak: $ 60 / nap, $ 420/week, 1500 $ / hó, 15.000 $ / év.
Ezen kívül van gyakornoki szempontból az oktatás, a veszélyeztetett fiatalok, a környezetvédelem és így tovább.
Van egy útmutató vezeti majd az önkéntesek, hogy utaznak önkéntesek körül Izraelt, látogatások és sport tevékenységek.
4. Önkéntes Marokkóban, All inclusive
5 év tapasztalat hosting önkéntesek. Díjak: / day15EURO, / week80EURO, / hó 230 €, / year2860 EURO. Önkéntes lehetőségek és munkahelyek Child Care & Óvoda Program Marrakech városában.
5. Önkéntes Pakisztánban
Hosting nemzetközi önkéntesek mivel az elmúlt négy évben, és tálaljuk a fiatalok által vezetett tevékenységek és az egyesület a nemzeti önkéntesek.Szervezetünk nem számít fel semmilyen részvételi díjat önkéntesek. Vannak helyszíni látogatásokon a közösségi fejlesztési projektek, részvétel önkéntes társadalmi cselekvés projektek és találkozók a közösségi, ifjúsági csoportok, irányok, részvétel önkéntes képzés és workshop, eljegyzések a humanitárius értékelések és a részvételen alapuló vidékfejlesztési értékelések. Szakmai is rendelkezésre állnak.

6. Önkéntes Ugandában, All inclusive
14 éves tapasztalattal rendelkező szervezet. Díjak: 10 $ / nap, 50 $ / hét, 240 $ / hó, 1800 $ / év.
Önkéntes munka a következők: Taníts angol, Mats, fákat ültetnek, kávé gazdaságok, épület tantermek, festék falak, az iskolai bútorok, a munka a közösségi egészségügyi központ, stb
7. Önkéntes Indonéziában, All inclusive
Önkéntes munka Oktatás, Eco-környezetvédelmi munkát. Szakmai pozíciók: Tevékenységi kör: Könyvelés, IT, ápolónő, orvos, TV / rádió Presenter, oktatási terület: Oktatás orvosi / math / biológia / angolt tanítani / egzakt tudomány a helyi iskola / helyi főiskolán. Részvételi díj fedezi: hivatalos meghívást, légi kikötő felvenni és transzfer, szállás, helyi közlekedés, elhelyezési szabályok, mosoda, indonéz nyelvi és kulturális orientáció, 1000 US $ / hó, helyi kirándulás során napot (4 különböző idegenforgalmi objektumok / hó) .
Annak érdekében, hogy alkalmazni kell, küldd el újra, ország és pozíció kérelmet pacea21@gmail.com és irff@pisem.net.
 IVA-utazás, tanulás és tapasztalat a világ legviccesebb módon Gyakornoki vagy önkéntes program Nemzetközi Önkéntes Akadémia www.volunteeracademy.blogspot.com elkötelezett javítása személyek életét (boldog emberek boldog világot).
Kezdődött 1998-ban a Nemzetközi Önkéntes Akadémia egyik ága hihetetlenül gyorsan növekvő nemzetközi mozgalom, amely akkor kezdődött a moldovai és most büszkélkedhet a világ minden tájáról. Kérem, segítsen ebben a csoportban nő terjesztik az igét! Szóval, miért nem "Pay It Forward", és mondd 3 (vagy több) ember, milyen csodálatos volunteeracademy.blogspot.com van!Te mondd el a barátaidnak, a család, a szomszédok, a munkatársak ... és azt mondják az övék, és így tovább ... nos, az ötlet!
És nyugodtan, hogy nézze át a videókat, kövess minket a Twitteren, vagy akár a "hasonló" minket a Facebook: http://www.facebook.com/volunteercheaptravel
• Youtube (video csatorna): http://www.youtube.com/irffmd
• Twitter: http://twitter.com/irffmd